9. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku 9: Piparkakkutalo rasia



Tällä kertaa joulukalenterissa on vuorossa pakkaus idea joulun herkullisimmille lahjoille. Pieneen piparkakkutalon näköiseen rasiaan voi sujauttaa niin kauniisti koristeltuja piparkakkuja, kuin itse tehtyjä joulumakeisiakin. Idean ja kaavan rasiaan löysin Pinterestistä. Lisään Pinterestistä tallentamani kuvan blogitekstiin, sillä en ole varma pääseekö linkin kautta katsomaan vain rekisteröityneet jäsenet.



Piirrä talon kaava ruskealle kartongille ja leikkaa ääriviivoja pitkin.  Koristele valkoisilla yksityiskohdilla, käytin valkoista vahaliitua talon koristeluun. Taittele talo viivoilla merkityistä kohdista. Levitä liimaa päätypalojen pohjaan sekä toiseen sivuseinän pohjaan ja päätyseinässä olevaan siivekkeeseen. Taittele talon pohja, vedä päätyseinien pohjat vastakkain ja paina sitten sivuseinien pohjat päälle. Taita lopuksi sivuseinän siiveke talon sisälle ja paina kiinni toiseen seinään. 

Taittele rasian sisälle kaunis jouluinen servetti ja asettele rasiaan sen jälkeen makeisia, piparkakkuja, tai mitä ikinä rasiaan aiot pakatakkaan. Sulje rasia nauhalla.

Kuva on lainattu täältä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti