5. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku 5: Piparkakku popsit



Joulukalenterin viidennestä luukusta paljastuu piparkakku popseja. Piparkakku popsit eli valkosuklaalla kuorrutetut piparkakkutaikina pallerot maistuvat varsinkin piparitaikinan ystäville. Valkosuklaa yhdistettynä piparitaikinan kanssa on melko makeaa, mutta äärimmäisen herkullista. Jos olet enemmän tumman suklaan ystävä voit vaihtaa valkosuklaan siihen, sillä se sopii myös mainiosti piparitaikinan kanssa.



Piparkakkutaikinaa
Valkosuklaata

Cake pops tikkuja/ konvehtivuokia

Pyörittele piparitaikinasta pieniä palloja ja laita ne pakastimeen jähmettymään. Sulata valkosuklaa mikrossa pienissä jaksoissa välillä sekoitellen. Ota piparipallot pois pakastimesta. Kasta tikku sulassa valkosuklaassa ja tökkää sen jälkeen piparipalloon. Kasta. Pallerot kauttaaltaan valkosuklaassa ja siirrä tasaiselle alustalle kuivumaan. Jos haluat pyöreitä piparkakku popseja valuta valkosuklaa kastamisen jälkeen huolellisesti ja tökkää popsit kuivumaan esim sokerilla täytettyyn kulhoon. Siirrä popsit jääkaappiin jähmettymään. Jos käytät popseihin konvehtivuokia nosta ne vuokiin suklaassa kastamisen jälkeen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti